Restaurant

Meer gemak, meer rendement

unTill® is een geavanceerd kassasysteem dat uw taken als gastheer op subtiele en professionele wijze ondersteunt. unTill® past door haar moderne design in elke omgeving. Het systeem is altijd aanwezig, prettig op de achtergrond maar direct oproepbaar als u dat wenst. Bovendien is het uiterst flexibel, eenvoudig te bedienen en bijzonder accuraat. unTill® creëert orde en rust in uw restaurant waardoor ú zich kunt toeleggen op dat wat u het beste doet: het verzorgen van uw gasten.

Smaak van succes
Er zijn talloze aspecten die een positieve invloed hebben op het rendement van uw restaurant. Korte inwerktijden voor ambulant personeel bijvoorbeeld en het versimpelen van geavanceerde handelingen zoals het splitsen van nota's, specificeren van betalingen, wisselen van menu of gangen en de communicatie met de keuken. Maar ook goede controle op het weggeefbeleid, heldere rapportages en snelle inzichten maken het u mogelijk om direct te handelen.

Draadloze bediening
unTill® beschikt over de snelste draadloze bestelterminals in de horeca. De functies op de handhelds zijn gelijk aan die van een vaste kassa. Inwerken van personeel is dus niet nodig. Tussentijdse menuwijzigingen staan direct in de handheld. Uw bediening is vlot, altijd up-to-date en het serviceniveau ligt hoog. Door de optimale communicatie tussen restaurant en keuken zijn lange wachttijden of onvolledige keuken- en drankbonnen verleden tijd. En terwijl uw personeelskosten dalen, stijgt het aantal bezettingen per tafel en dus uw rendement.

Zoals u wilt
unTill® is ideaal voor de moderne restaurateur. Onze adviseurs inventariseren uw specifieke wensen en integreren die met hun eigen know-how en productkennis. Er ontstaat een systeemadvies waarbij het rendement van uw onderneming voorop staat. En als uw onderneming zich gedurende de jaren verder ontwikkelt, groeit het systeem gewoon met u mee.

Tot uw dienst
Met het backoffice-programma beheert u al uw gegevens zelfstandig in een vertrouwde Windows-omgeving. Naast het rapporteren van uw financiële gegevens, houd u gemakkelijk het bestedingspatroon van uw gasten en de handelingen van uw personeel bij. Zo kunt u sneller inspringen op trends.
unTill® maakt gebruik maakt van standaard Windows besturingssystemen en bekende hardware. Als u wilt kunt u uw financiële gegevens zelfs in het buitenland online inzien. Eventuele problemen kun u dan ook daar tijdig signaleren en bijsturen.

Het backoffice programma is de spin in het web met verbindingen naar uw tapautomatisering, tafelreservering en boekhoudkundige administratie. Met unTill® bent u écht aan het automatiseren, gegevens hoeven niet meerdere malen ingevoerd te worden. unTill® bespaart op uw kostbare uren, staat geen fouten toe en leidt tot een hoger bedrijfsresultaat.

http://www.stroke-horeca.nl/uploads/images/pagina/restaurant-ivy.jpg

Demo's

  • Bekijk hier demo’s van de
    diverse kassa oplossingen.

Downloads

  • Hier vind u brochures van
    verschillende producten.

Aanvragen