Top-tappers bij de Sunseabar

Op maandag 8 oktober 2012 is de regionale biertapwedstrijd voor Beverwijk e.o. gehouden bij de Jansheeren te Heemskerk. Naast een 8 koppige jury had Stroke Horeca Automatisering de eer om de puntentelling bij te houden.

Het deelnemersveld bestond uit echte horecatijgers met passie voor het vak. Dit blijkt ook uit de uitslagen van de wedstrijd…de scores waren hoog en lagen erg weinig uit elkaar.

Wouter de Rooij van de SunSeaBar kon uiteindelijk door een half punt meer te scoren als Rick Lauffer van Hotel Restaurant Sonnevanck het verschil maken in de finale en de beker voor de eerste plaats in de individuele ronde in ontvangst nemen. Zowel Rick als Wouter hebben een geweldige prestatie geleverd!

Ook bij de teams heeft de SunSeaBar laten zien dat zij beschikken over echte Toppers. Marc Nijman en Ilse Grupstra wisten met een monsterlijke score de eerste prijs te pakken.

Bij deze feleiciteert Stroke! Horeca Automatisering dan ook al deze toppers van de SunSeaBar en bedankt de organistie voor een geweldige dag!