Dinner to Disco

Altijd de beschikking over het juiste verkoopscherm.

De eters verdwijnen en er komen steeds meer (nieuwe) gasten in uw zaak aan de bar staan om te genieten van het uitgaansleven. Het is dan zeer wenselijk dat ook de kassa mee verandert in de ontstane situatie.

Dinner to Disco biedt de unTill gebruiker de keuze om van het restaurant-scherm over te schakelen naar een directe verkoop scherm.
Door de functie  Dinner to Disco hoef je als gebruiker van het unTill kassasaysteem niet eerst de bestellingen op een tafel aan te slaan om ze vervolgens af te rekenen. Er kan direct worden afgerekend, omdat het directe verkoop scherm geen tafels weergeeft, maar uitsluitend de te verkopen artikelen. Uw personeel kan gelijk met de gast afrekenen. En dat scheelt een aantal handelingen. Zeker bij drukte werkt deze functie zeer prettig. De gast kan snel geholpen worden en uw medewerkers houden het overzicht.

Kortom:
Dinner to Disco is een zeer gebruiksvriendelijke functie voor unTill gebruikers wanneer het restaurant veranderd in een bar. Uw personeel en uw gasten hoeven zich niet aan te passen aan de kassa; de kassa past zich aan aan de nieuwe ontstane situatie. Dinner to disco levert daardoor direct rendement op, want het service niveau blijft gehandhaafd en u houdt het overzicht.

Demo's

  • Bekijk hier demo’s van de
    diverse kassa oplossingen.

Downloads

  • Hier vind u brochures van
    verschillende producten.

Aanvragen