Horecacijfers

Unieke ICT oplossing voor de horeca

Speciaal voor horeca ondernemers hebben wij een ICT pakket ontwikkeld dat zijn gelijke niet kent. Het pakket koppelt uw administratie aan onder andere uw bankrekeningen, uw kassa en uw facturen (door middel van een scanner). Ondernemen wordt met dit pakket een stuk eenvoudiger.
Maar het belangrijkste voordeel is dat u altijd direct inzicht hebt in uw financiële prestaties. En dat per dag, per kassa, per medewerker of zelfs per tafel. Het pakket is nu beschikbaar en wordt voortdurend aangevuld met nieuwe functionaliteiten.
Stuur nu een e-mail naar ons horecateam voor een demonstratie van de unieke eigenschappen en voordelen van het pakket.

Horecacijfers is een landelijk netwerk van advieskantoren met een horecaspecialisme. De deelnemende kantoren bieden allen een full-service concept en hebben een voorsprong op het gebied van ICT. Dit betekent dat wij voor u zowel de mensen als de middelen in huis hebben.

De mensen
U wordt terzijde gestaan door een team van accountants, juristen en fiscalisten en waar nodig schakelen wij experts in op het gebied van salarisverwerking, HRM, ICT en Corporate Finance. Onderdeel van het full-service concept is dat wij met een vaste frequentie uw cijfers analyseren en verbeterpunten bespreken. Wij kijken graag met u vooruit! Neem nu contact op.

De middelen
Speciaal voor de horeca heeft Horecacijfers een boekhoudpakket ontwikkeld, waarmee ondernemen een stuk eenvoudiger wordt. Met dit pakket wordt de boekhouding namelijk volledig automatisch gedaan. Het enige dat u nog zelf doet, is het scannen van uw inkoopfacturen. Maar een nog belangrijker voordeel van het pakket is dat u overal (online) en real-time inzicht heeft in uw financiële prestaties. ‘s Avonds bijsturen op basis van de gegevens van de lunch is nu mogelijk. We demonstreren u graag de werking van het pakket. Neem nu contact op.

 

http://www.stroke-horeca.nl/uploads/images/pagina/euro.jpg

Demo's

  • Bekijk hier demo’s van de
    diverse kassa oplossingen.

Downloads

  • Hier vind u brochures van
    verschillende producten.

Aanvragen