Realtime inzicht in uw uur productiviteit

unTill biedt de mogelijkheid de gewerkte uren per medewerker te registeren (in-, uitklokken). Nieuw is dat aan een  medewerker een team gekoppeld kan worden (bediening, bar, keuken etc.). Indien vervolgens ook het uurloon per medewerker wordt ingevoerd dan zal unTill realtime inzicht verschaffen over de verhouding van de omzet en uw personeelskosten.

Voor de manager of gebruiker met voldoende toegangsrechten kan de uur productiviteit op ieder gewenst moment van de dag worden getoond:

 

Op de dagrapportage kan de uur productiviteit zowel absoluut (omzet per medewerker per uur), als procentueel (percentage loonkosten), worden afgedrukt.

 

Aanpassen gewerkte uren per medewerker

Voor een correct overzicht van de gewerkte uren naar uw boekhouder of payroll bedrijf kunnen de gewerkte uren in het backoffice handmatig worden aangepast:

 

Kortom

unTill biedt de mogelijkheid op ieder gewenst moment van de dag uw daadwerkelijke kosten af te zetten tegen de omzet en is zodoende een krachtig instrument om uw rendement te waarborgen.

Voor meer informatie over gangbare personeelskosten per branche: Koninklijke Horeca Nederland - Loonkosten