Webmanagement

Web management - Altijd en overal beschikken over “real-time” informatie.

Web Management  biedt eigenaren en managers volledige reële informatie van de horeca  exploitatie op ieder gewenst moment. Voorts kunnen uitermate eenvoudig zelfstandig rapportages en selecties van gegevens worden gegenereerd.

Stel, een horecaondernemer is geïnteresseerd in wat een promotionele actie voor een invloed heeft gehad op de verkopen in een specifieke periode.

Webmanagement toont trends, historie en verwachtingen. Verkopen per locatie, verkoopzone per categorie, per werknemer of per tijdseenheid kunnen eenvoudig gerapporteerd worden.

unTill Web Management  is een webgebaseerde oplossing met één datacentrum dat toegankelijk is vanaf elke pc die aangesloten is op internet overal ter wereld.

Samenvattend:
Aan de vraag van verscheidene horeca-ondernemingen voor een totaal managementpakket geeft unTill gehoor. Het systeem Web Management dat door unTill is ontwikkeld zorgt enerzijds voor minder werkdruk bij managers betreffende het controleren van prijs-structuren, promoties, scherm ontwerpen en gebruikersprofielen, terwijl het anderzijds het hoofdkantoor maximale veiligheid biedt ten opzichte van de informatie in het systeem.

 

 

http://www.stroke-horeca.nl/uploads/images/pagina/welkom_afb.png

Demo's

  • Bekijk hier demo’s van de
    diverse kassa oplossingen.

Downloads

  • Hier vind u brochures van
    verschillende producten.

Aanvragen