Nostradamus ICT is ontwikkelaar van Nostradamus – dé Horecaplanner. Ontwikkeld op basis van trends en ervaringen binnen de horeca, is Nostradamus - dé Horecaplanner hét antwoord op alledaagse en praktische horecaproblemen. Het is een informatie- en besturingssysteem, waarin bedrijfsmatige processen worden vastgelegd en met elkaar zijn verbonden. Deze processen zijn ondergebracht in 4 modules: inkoop, personeel, gasten en management.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met dé online Horecaplanner van Nostradamus haalt u een intelligent en overzichtelijk digitaal reserveringsboek in huis dat volledig is ingericht naar eigen wens.

Gasten kunnen zelf online reserveren via uw website, Facebook en restaurantsites als Dinnersite en Tafelreserveren.nl. De beschikbaarheid is direct zichtbaar en de gast ontvangt een bevestiging via de mail ongeacht het tijdstip waarop ze reserveren of wat voor reservering zij maken.

U mist geen enkele reservering meer en overboekingen behoren definitief tot het verleden.

 

 

 

 

Met de Nostradamus Horecaplanner rooster u efficiënt, snel en met met 1 druk op de knop! Het bespaart u dus de uren, en u heeft direct inzicht in productiviteit en loonkosten.

Werknemers kunnen inloggen op de Nostradamus-App om op deze manier hun roosters en gewerkte uren te bekijken. Ook ruilen wordt online geregeld; het programma geeft aan welke personen met de zelfde functie beschikbaar zijn. U hoeft het alleen nog maar online goed te keuren!

Weg met de uitpuilende mappen met personeelsgegevens, rondslingerende notitiebriefjes, enveloppen met loonstrookjes; alle informatie en communicatie met uw personeel kan nu online!

 

 

 

Ik word graag geinformeerd over de modules van Nostradamus dé Horecaplanner:

 

Aanhef
   
Voornaam / Voorletters*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Postcode*
Plaats
Emailadres*
Telefoonnummer*
Informatie aangaande*