Cafe Men At Work Almere

Café Men At Work is een populaire uitgaanslocatie aan de Grote Markt in Almere, waar Gerry Otte al 11 jaar de scepter zwaait. Sinds 1 juni 2008 maakt het café gebruik van een geautomatiseerd tapsysteem van Beconet in combinatie met het kassasysteem van unTill geleverd door Stroke! Horeca Automatisering.

Middels een uniek klantenkaart systeem is Café Men @ Work onderscheidend en succesvol. De vaste klantenkring groeit...

Men At Work creditcard
Gerry Otte, de hartelijke en ‘no nonsens' eigenaar van het café vertelt: ‘Ik ben bijzonder enthousiast over de producten van unTill. Door hun kassasysteem heb ik een veel beter overzicht over de in- en verkoop van artikelen. Het bespaart me tijd en het heeft me een fikse omzetstijging opgeleverd. Maar het meest enthousiast ben ik over de Men At Work Creditcard. Een idee dat bij ons was ontstaan, omdat we graag iets unieks wilden doen voor onze bezoekers en in het bijzonder voor de vaste gasten.
Stoer en onderscheidend

Ons café zit op het uitgaansplein van Almere, dus je moet je onderscheiden van de rest als je wilt voorkomen dat mensen wisselen van locatie. Natuurlijk organiseren we speciale dingen, maar wij wilden daarnaast iets stoers wat nog niet bij een horecagelegenheid in de directe omgeving te verkrijgen is en wat tevens een middel zou zijn om bezoekers langer vast te houden en regelmatig terug te laten keren.'

Pasklare oplossing
Het idee werd bij het creatieve team van  Stroke! Horeca Automatisering neergelegd, omdat het gekoppeld moest worden aan het kassasysteem en zij kwamen met een pasklare oplossing; Een geheel in de huisstijl van het café uitgevoerde creditcard die heel gemakkelijk zelf op te waarderen is via het kassasysteem.

Bezoekers kunnen sinds begin oktober de creditcard van Café Men at Work aanschaffen voor 50 euro. Ze ontvangen dan een kaart met een tegoed van 60 euro. ‘Inderdaad een korting van 20%, want je moet zo'n kaart natuurlijk wel aantrekkelijk maken', zegt Otte lachend.

Prima reclamemiddel
De kaart is een jaar geldig niet persoonsgebonden. ‘Dat is een bewuste keuze, want op die manier kan de creditcard ook cadeau worden geven of worden aangeschaft met meerdere personen tegelijk', legt Gerry Otte uit. Bij betaling met de creditcard draait het kassasysteem meteen een bonnetje uit voor de creditcardhouder met het tegoed dat nog op de kaart staat. De kosten van de creditcards zijn zeer laag en opgebruikte passen kunnen gewoon worden hergebruikt.
Omdat de kaart een echte Men At Work creditcard is, die je heel gemakkelijk in je portemonnee of broekzak stopt, is het tegelijkertijd ook nog eens een prima reclamemiddel en constante reminder dat je nog een drankje kunt drinken, ook al heb je geen contanten (meer) op zak.

unTill denkt vooruit
Inmiddels worden er per week gemiddeld zo'n 35 creditcards verkocht en zien ze in het café ook op doordeweekse dagen het cafébezoek en de betalingen met de Men At Work creditcard stijgen. Een ludiek idee dus! De crew tipt de gast en die zet vervolgens zelf de trend.
En omdat het creatieve brein van unTill | Stroke Horeca Automatisering al had nagedacht over het toevoegen van extra opties aan de creditcard, zal de stap om in de toekomst ook de entree met de creditcard te kunnen betalen logischerwijs niet lang op zich laten wachten.

‘Dat is nou precies de reden dat ik zo tevreden ben. Ze denken bij unTill | Stroke! Horeca Automatisering niet alleen met je mee, maar ook alvast een stapje vooruit', aldus Otte.

LEES MEER REFERENTIES VAN UNTILL GEBRUIKERS

 

Café Men @ Work
Grote Markt 141 - 145
1315 JD  Almere

www.cafemenatwork.nl

http://www.stroke-horeca.nl/uploads/images/pagina/cafemenatwork-243x293.jpg

Demo's

  • Bekijk hier demo’s van de
    diverse kassa oplossingen.

Downloads

  • Hier vind u brochures van
    verschillende producten.

Aanvragen