Roompot kiest voor unTill®


"Na een uitgebreide testperiode kiest Roompot voor unTill®"

Het wensenpakket was duidelijk.. dat bleek wel na de eerste gesprekken met Roompot vakantieparken.  Roompot is een snelgroeiend bedrijf met intussen 61 parken en ruim 800 medewerkers. Een geoliede machine met een duidelijke visie. Automatisering is een onderdeel van de bedrijfsvoering waarvan verwacht wordt dat deze mee kan groeien in de organisatie, met unTill® vonden zij de oplossing..

Zeeuwse trots
UPTA Horeca Automatisering uit het Zeeuwse Wemeldinge is sinds 2004 één van de vier dealers van het unTill® kassasysteem in Nederland en actief in het gebied Zeeland, Brabant en Rotterdam. "In 6 jaar hebben we een behoorlijk klantenbestand opgebouwd, maar een klant als Roompot is zeker voor ons verkoopgebied een prachtige referentie." aldus André Kortlever van UPTA. "Wij zijn een Zeeuws bedrijf en trots op het feit dat Roompot voor ons gekozen heeft".

Alles staat of valt met voorbereiding
Eind september kreeg UPTA de opdracht 25 parken te voorzien van nieuwe kassasystemen.. Eerste installatie; begin oktober. Een mooie uitdaging voor een redelijk klein bedrijf als UPTA Horeca Automatisering.  "Alles valt of staat met wat met voorbereiding" volgens André. We hebben een standaard database ontworpen welke in grote lijnen bruikbaar is voor alle Roompot Parken, een aantal uitzonderingen daargelaten. Het mooie van unTill® is dat het zeer flexibel is waardoor we verregaand maatwerk kunnen afleveren. De klant bepaalt dus eigenlijk zelf hoe de werkwijze zal gaan worden. Daarnaast zijn er ook een aantal koppelingen gerealiseerd met bijvoorbeeld een automatische export naar de software van SB effect. Voorafgaand is natuurlijk een uitvoerige testfase gegaan, waardoor onze klant al snel inzichtelijk werd wat nu eigenlijk de mogelijkheden zijn met unTill®.

Langdurige samenwerking
De grootste installaties bij Roompot Parken zitten erop, maar de werkzaamheden zijn nog niet helemaal rond. Er zijn nog een aantal Parken te gaan. André; "Uiteraard vertrouwen we op een langdurige samenwerking. Ons bedrijf en product blijft zich ook ontwikkelen, net zoals onze klanten. Hierdoor kunnen we meegroeien in het eisenpakket van de huidige markt". Zo is ruim een jaar geleden de koppeling tussen de unTill® kassa's en barautomatisering tot in detail gerealiseerd en er staan voor komend jaar weer interessante ontwikkelingen op het verlanglijstje.

 

LEES MEER REFERENTIES VAN UNTILL GEBRUIKERS

http://www.stroke-horeca.nl/uploads/images/pagina/roompot-243x293.JPG

Demo's

  • Bekijk hier demo’s van de
    diverse kassa oplossingen.

Downloads

  • Hier vind u brochures van
    verschillende producten.

Aanvragen