Dikke Prins Bergen

De Dikke Prins is een heerlijke ongedwongen plek tegenover de ruïnekerk in Bergen, waar iedereen zich thuis voelt. Geen gedoe en waar voor je geld. Eenvoudig en eerlijk. Een plek om vrienden te ontmoeten, te genieten, uit te rusten en vanzelfsprekend te eten en drinken. De keuken is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend.

Het horecapand is onder andere uitgerust met een kassasysteem van UnTill. En wij spraken uitbater Eric Liefhebber over zijn ervaringen met het kassasysteem en alle mogelijke uitbreidingen en koppelingen.

Eric Liefhebber:
Het grootste voordeel van het kassasysteem van UnTill is het werkgemak. Omdat wij een hoge bezettingsgraad hebben, met 4 medewerkers in de bediening werken en daarbij ook nog een keukenbrigade hebben die goed geïnformeerd dient te worden, is het noodzakelijk om spitsvorming voor een enkele kassa te voorkomen. Door middel van de draadloze handhelds kan er op elke plek een bestelling worden opgenomen en doorgegeven, waarbij uiteraard ook rekening gehouden is met de bonverdeling. (Etensbonnen naar de keuken, drankbonnen naar de bar) Dit garandeert niet alleen een hoge omzetsnelheid, maar ook een hoge service voor onze gasten. Het werkgemak is ongekend.

De duidelijke schermen en de mooie lay out van plattegronden van de zaak, evenals het design zijn visueel aantrekkelijk en het systeem is kinderlijk eenvoudig om mee te werken.

Boekhouding fluitje van een cent
Een jaar geleden zijn we begonnen met een enkele kassa en al snel hebben we dat uitgebreid met 3 handhelds en een tablet. Ook een koppeling met boekhoudkundige software is inmiddels gerealiseerd, waardoor het niet alleen voor de boekhouder een fluitje van een cent is om de boekhouding te doen, maar ook voor ons zelf. Alles kan geautomatiseerd worden, waardoor er veel minder rompslomp is en wij ons weer volop bezig kunnen houden met hetgeen waar wij goed in zijn: "Het in de watten leggen van onze gasten".

UnTill ook geschikt voor kleinere horeca
De Dikke Prins is het levende bewijs dat ook voor de kleinere horeca de kassasystemen van UnTill geschikt zijn. Eric bekend eerlijk dat hij in het begin wel een beetje tegen de uitgave op zag, maar uiteindelijk ontlopen de prijzen van verschillende aanbieders elkaar niet zoveel. En nu hij ziet hoeveel mogelijkheden, extra's en uitbreidingen UnTill biedt en hoe het kassasysteem met zijn bedrijf meegroeit, is hij erg blij met zijn keuze voor UnTill. Het werkplezier wordt vergroot, er wordt efficiënter gewerkt en wensen worden moeiteloos in het systeem ingepast. Het professionaliseren en optimaliseren van De Dikke Prins is met UnTill vanzelfsprekend.

In de Dikke Prins ben je welkom voor een kop koffie, een snelle hamburger of juist een uitgebreide lunch of serieus diner. De Dikke Prins heeft een uitgebreid en uiteenlopend assortiment aan dranken en gerechten welke de gehele dag en avond te bestellen zijn.

www.dikkeprins.nl

http://www.stroke-horeca.nl/uploads/images/pagina/dikke-prins-bergen-243x293.jpg

Demo's

  • Bekijk hier demo’s van de
    diverse kassa oplossingen.

Downloads

  • Hier vind u brochures van
    verschillende producten.

Aanvragen