Jopenkerk Haarlem

Sinds november 2010 is de Jacobskerk in Haarlem de nieuwe thuisbasis van Jopen Bier. Jopen Bier is een jong dynamisch bedrijf voortgekomen uit het idealisme het authentieke Haarlemse bier zoals het vroeger in Haarlem werd gebrouwen weer op de markt te brengen. De aanleiding was het 750 jarig bestaan van de stad Haarlem en in 1994 is het eerste Jopenbier op de markt gekomen wat bij de Haarlemse bevolking direct goed in de smaak viel. Inmiddels heeft Jopenbier zijn eigen locatie: De Jopenkerk
De historische kerk is omgetoverd tot een volledig operationele brouwerij. In deze nieuwe thuisbasis houden ze het niet bij brouwen alleen. Het is een unieke combinatie van restaurant, grand café en brouwerij waar de gasten tijdens het nuttigen van hun maal of drankje het brouwproces met eigen ogen kunnen aanschouwen.
De kerkdeuren staan dagelijks open van 10 uur ’s ochtends tot 1.00 uur ’s avonds. In het grand café kunnen gasten natuurlijk terecht voor een heerlijk Jopenbier, maar ook voor een kopje koffie, lunch of diner.

Wij spraken met Lydian Zoetman, eigenaresse van De Jopenkerk, en vroegen haar waarom zij voor unTill hebben gekozen.

"Wat ons direct opviel waren de toonaangevende referenties van unTill.
Tussen de gebruikers zitten grote ketens als Van der Valk en Roompot. En dat zijn niet de eerste de beste. Tevens sprak ons de prijs in combinatie met de vele mogelijkheden erg aan evenals de terugkerende verhalen over de gebruiksvriendelijkheid van de kassa. Wij hebben in totaal 70 medewerkers die allen makkelijk en snel met de kassa moeten kunnen werken. We ontvangen hier dagelijks veel gasten en worden gezien als één van de “must sees” in Haarlem. Om de grote stroom bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn en de hoge omloopsnelheid in goede banen te leiden waren wij op zoek naar een krachtige partner om ons daarin te ondersteunen en op die manier het serviceniveau hoog te houden. Genoeg redenen dus om voor unTill te kiezen", aldus Lydian.

Een kassasysteem van unTill biedt heel veel mogelijkheden.
Zo kan er in het kassasysteem informatie worden ingevoerd over de verschillende bieren die verkocht worden, welke ingrediënten ze bevatten en bijvoorbeeld met welk gerecht het mooi te combineren is. Makkelijk voor nieuwe medewerkers die nog niet de uitgebreide bierkennis bezitten. (Dit kan natuurlijk ook met wijnen)

Personeelsplanner
Lydian: "Omdat de complexiteit van ons bedrijf vrij groot is (brouwerij en horeca) maken we nog niet gebruik van alle functionaliteiten van het kassasysteem. Vanaf januari gaan we aan de slag met de personeelsplanner om inzichtelijk te krijgen wat bijvoorbeeld de uurproductiviteit is en hoe we het beste een roosterindeling kunnen maken op basis van omzetgegevens. We willen hiermee allerlei informatie en gegevens mooi en overzichtelijk in kaart brengen."

Jopenkerk staat samen met unTill op de Horecava 2012.
Omdat Jopen net als unTill een onderscheidend en hoogwaardig product biedt staan ze samen op een stand tijdens de horecava. Bezoek stand nr. 320 van unTill en laat u onder het genot van een heerlijk Jopenbiertje informeren over wat unTill voor u als horeca ondernemer kan betekenen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken!

LEES MEER REFERENTIES VAN UNTILL GEBRUIKERS

http://www.stroke-horeca.nl/uploads/images/pagina/jopenkerk-243x293.jpg

Demo's

  • Bekijk hier demo’s van de
    diverse kassa oplossingen.

Downloads

  • Hier vind u brochures van
    verschillende producten.

Aanvragen