Mojo's, Abby's & De Buren Alkmaar

Onder de Molen van Piet in de winkelstad Alkmaar staat Restaurant Abby's.
In het oude centrum van diezelfde stad, aan de historische visbanken, is Café Restaurant De Buren gevestigd. En even verderop, op het altijd bruisende Waagplein, vinden we Mojo's Eatertainment. Drie prachtige horecazaken van het ondernemersduo Alex op de Weegh en Lilian Kops. Alle zaken zijn uitgerust met het kassasysteem van unTill.
Wij spraken met Lilian Kops en zij legt uit wat volgens haar de grote voordelen zijn van unTill.

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
"Abby's was de eerste zaak die voorzien is van unTill en daar zagen we hoe makkelijk en overzichtelijk het kassasysteem is. De stap om ook in Mojo's en later voor Café Restaurant De Buren voor unTill te kiezen was daardoor snel gemaakt.

Mojo's is de meeste complexe zaak van de drie. Overdag de aanlegplaats voor een kop koffie en een prettige lunch, in de zomer relaxen in de zon op het uitgebreide terras en ’s avonds trendy tafelen in strak design, om vervolgens te genieten van een lekkere cocktail later op de avond.
Mojo’s telt binnen 130 zitplaatsen. Zij zijn verspreid over twee etages, waardoor de intimiteit bewaard blijft, maar waardoor wel een doordachte routing nodig is. De open keuken zorgt er voor extra beleving.
Mojo's is een mix van ervaringen, in een ongedwongen en stoere setting. En continu anders. En daar past unTill perfect bij. De specialisten van Stroke Horeca automatisering bieden met het unTill Kassasysteem op maat gemaakte oplossingen voor iedere werksituatie.

Snelle afwikkeling van bestellingen garandeert hoge servicegraad
Het terras van Mojo's biedt plaats aan 200 gasten. Er wordt zowel binnen als buiten voornamelijk gewerkt met de compacte handhelds van unTill die zorgen voor een snelle afwikkeling van bestellingen. Doordat de kassa zich aan kan passen aan de manier van werken kan het personeel, afhankelijk van de drukte of het moment van de dag, gemakkelijk switchen tussen verschillende werkwijzen. (tafelbeheer vs directe verkoop) Dit garandeert te allen tijde de hoge servicegraad in Mojo's. Ook tijdens piekuren werkt het kassasysteem van unTill (en daardoor ook het bedienend personeel) razendsnel. En dat resulteert weer in blije en tevreden gasten."

Overige grote voordelen van het werken met unTill volgens Lilian:
- Compact en mooi design
- Zelf makkelijk (prijs)wijzigingen doorvoeren
- Voorraadbeheer
- Statistieken / financiële gegevens zijn per horecazaak overzichtelijk en op orde
- Nieuw personeel is snel ingewerkt door de vanzelfsprekende gebruikersinterface van de kassa
- Personeel kan makkelijk tussen de zaken onderling worden uitgewisseld
- Dubbele controle door koppeling met tapsysteem Van Duynen.

Wij hoeven de enthousiaste Lilian niet te vragen of ze voor een nieuwe horecazaak wederom voor unTill zal kiezen ;)

www.mojosalkmaar.nl
www.restaurantabbys.nl
www.restaurant-deburen.nl

LEES MEER REFERENTIES VAN UNTILL GEBRUIKERS

 

http://www.stroke-horeca.nl/uploads/images/pagina/mojos-alkmaar-243x293.jpg

Demo's

  • Bekijk hier demo’s van de
    diverse kassa oplossingen.

Downloads

  • Hier vind u brochures van
    verschillende producten.

Aanvragen